Three Course Menu

You can choose one starter, one main course, one dessert for the whole group unless there are specific requests. Wine pairing is available with this menu.

STARTERS

Polipo Grigliato al pesto di pomodori secchi su crema di patate e concasse di pomodorini
Grilled octopus sun dried tomatoes pesto, potatoes purè with garlic and basil tomatoes

Parmigiana di melanzane
Traditional baked aubergines with mozzarella tomatoes and basil

Peperone ripieno vegetariano
Stuffed roasted peppers with vegetables, capers olives and smoked mozzarella

Alici Marinate bruschetta ai pomodorini di corbara
Marinated local anchovies with wood oven bruschetta and corbara tomatoes

Gateau di patate
Potatoes Gateau soft like a soufflé ( potatoes , eggs, salami, parmesan cheese, mozzarella, parsley)

Involtini di zucchini con speck e provola affumicata
Zucchini rolls with speck and smoked mozzarella from Agerola

Spiedini di melone cantalupo e prosciutto di Parma
Skewers of honey dew melon and Parma ham

Torta rustica di spinaci alle erbe aromatiche e formaggio feta
Spinach pie with aromatic herbs and feta

Insalata Caprese con bocconcini di bufala
Caprese salad with buffalo mozzarella

Insalata di polipo patate e peperoni
Octopus salad with potatoes and peperoni

Involtini di bresaola ricotta e basilco, datterini gialli e rossi, rucola e grana
Cured lean beef rolls with ricotta and basil, yellow and red datterini tomatoes with rocket and parmesan

Polpettine alla Napoletana
Traditional meatballs in tomato sauce

Mozzarella in carrozza
Local fior di latte mozzarella with soft milk bread pan fried

MAIN COURSE

Tubetti cozze patate pomodorini del Vesuvio, pesto di prezzemolo e pecorino
Tubetti pasta with mussels, potatoes, fresh tomato, parsley pesto and pecorino cheese

Trofie alla Nerano
Trofie fesh pasta Nerano recepie courgettes, basil, zucchini flowers, provolone del monaco cheese and parmesan

Pasta e patate alla Scalese
Mixed variety of pasta with potatoes, pancetta onions, basil and fresh basil pesto

Scialatielli caserecci allo scoglio ( cozze, vongole e gamberi )
Traditional fresh amalfi pasta with sea foods ( clams, mussels and prawns )

Tagliatelle alla Bolognese
Tagliatelle pasta with classical bolognese sauce

Ravioli Amalfi
Fresh Ravioli filled with ricotta and lemon zest  with fresh lemon sauce from Amalfi coast

Rigatoni al ragù napoletano e ricotta
Rigatoni with long cooking beef stew in tomato sauce and fresh ricotta cheese

Risotto ai funghi porcini e fonduta di parmigiano reggiano
Porcini mushroom  risotto with parmigiano reggiano fondue

Fusillone casereccio alle piccole melanzane provolone basilico
Traditional Fusilli pasta with aubergines fresh tomatoes basil and provolone cheese

Filetto di Branzino su foglia di limone gratinato alle erbe aromatiche, verdurine saltate alla menta
Sea bass fillet cooked on lemon leave in fresh herbs crust with fresh meant sauté vegetables

Nocette di Vitello agli agrumi, tortino di patate e verdurine saltate
Veal piccata with oranges and lemon sauce, potatoes tortino and garlic and parsley vegetables

Calamaro ripieno di basilico, provola affumicata di agerola e zucchine su scarola saltata e patata al limone
Calamaro filled with basil, smoked mozzarella, courgettes, served with escarole salad and lemon potatoes purè

Cosciotto di pollo alla cacciatora con patatine novelle al rosmarino
Chicken cacciatora with baby rosemary potatoes

Filetto di maiale alle erbe  lardellato patata sautè e salsa al balsamico
Porc fillet with mustard, fresh herbs rapped in pancetta and baked, sauté potatoes and balsamic sauce

Petto di Pollo alla Parmigiana con pomodoro, mozzarella e basilico patate speziate e zucca al forno
Chicken breast Parmigiana sautè with his greavy, mozzarella and tomato with spyce wedges and roasted pumpkin

DESSERT

Torta Caprese con gelato artigianale alla Vaniglia
Gluten free chocolate cake with vanilla ice cream

Pasticciotto Amalfitano crema e Amarena
Fresh puff pastry with cream patissier and amarena cherries

Tiramisù Tradizionale
Classic tiramisù

Mousse al cioccolato semi cotta su sablè alle nocciole e composta di mele e pere
Chocolate mousse softly warm on a nuts biscuit with apples and pears homemade jam

Profitteroles al Limone
Profitteroles with fresh lemon cream

Cheese cake alle Fragole
Strawberry cheese cake

Panna cotta al cioccolato o al couli di  frutti di bosco
Panna Cotta with choiciolate sauce or red fruits couli

Tiramisù al limoncello
Tiramisù with Limoncello

Cannolo Siciliano
Sicilian cannolo filled with fresh ricotta cream, chocolate chips and confit oranges

Tartelletta alla frutta fresca con crema Chantilly
Path Pastry chantilly cream with fresh fruit in season

Babà Napoletano al rum o al limoncello con crema pasticcera ed amarena
Rum babà or limoncello babà with crème patissier and amarena cherries