Three Course Menu
You can choose one starter, one main course, one dessert for the whole group unless there are specific requests. Wine pairing is available with this menu.
STARTERS
Polipo Grigliato al pesto di pomodori secchi su crema di patate e concasse di pomodorini
Grilled octopus sun dried tomatoes pesto, potatoes purè with garlic and basil tomatoes
Parmigiana di melanzane
Traditional baked aubergines with mozzarella tomatoes and basil
Peperone ripieno vegetariano
Stuffed roasted peppers with vegetables, capers olives and smoked mozzarella
Alici Marinate bruschetta ai pomodorini di corbara
Marinated local anchovies with wood oven bruschetta and corbara tomatoes
Gateau di patate
Potatoes Gateau soft like a soufflé ( potatoes , eggs, salami, parmesan cheese, mozzarella, parsley)
Involtini di zucchini con speck e provola affumicata
Zucchini rolls with speck and smoked mozzarella from Agerola
Spiedini di melone cantalupo e prosciutto di Parma
Skewers of honey dew melon and Parma ham
Torta rustica di spinaci alle erbe aromatiche e formaggio feta
Spinach pie with aromatic herbs and feta
Insalata Caprese con bocconcini di bufala
Caprese salad with buffalo mozzarella
Insalata di polipo patate e peperoni
Octopus salad with potatoes and peperoni
Involtini di bresaola ricotta e basilco, datterini gialli e rossi, rucola e grana
Cured lean beef rolls with ricotta and basil, yellow and red datterini tomatoes with rocket and parmesan
Polpettine alla Napoletana
Traditional meatballs in tomato sauce
Mozzarella in carrozza
Local fior di latte mozzarella with soft milk bread pan fried
MAIN COURSE
Tubetti cozze patate pomodorini del Vesuvio, pesto di prezzemolo e pecorino
Tubetti pasta with mussels, potatoes, fresh tomato, parsley pesto and pecorino cheese
Trofie alla Nerano
Trofie fesh pasta Nerano recepie courgettes, basil, zucchini flowers, provolone del monaco cheese and parmesan
Pasta e patate alla Scalese
Mixed variety of pasta with potatoes, pancetta onions, basil and fresh basil pesto
Scialatielli caserecci allo scoglio ( cozze, vongole e gamberi )
Traditional fresh amalfi pasta with sea foods ( clams, mussels and prawns )
Tagliatelle alla Bolognese
Tagliatelle pasta with classical bolognese sauce
Ravioli Amalfi
Fresh Ravioli filled with ricotta and lemon zest with fresh lemon sauce from Amalfi coast
Rigatoni al ragù napoletano e ricotta
Rigatoni with long cooking beef stew in tomato sauce and fresh ricotta cheese
Risotto ai funghi porcini e fonduta di parmigiano reggiano
Porcini mushroom risotto with parmigiano reggiano fondue
Fusillone casereccio alle piccole melanzane provolone basilico
Traditional Fusilli pasta with aubergines fresh tomatoes basil and provolone cheese
Filetto di Branzino su foglia di limone gratinato alle erbe aromatiche, verdurine saltate alla menta
Sea bass fillet cooked on lemon leave in fresh herbs crust with fresh meant sauté vegetables
Nocette di Vitello agli agrumi, tortino di patate e verdurine saltate
Veal piccata with oranges and lemon sauce, potatoes tortino and garlic and parsley vegetables
Calamaro ripieno di basilico, provola affumicata di agerola e zucchine su scarola saltata e patata al limone
Calamaro filled with basil, smoked mozzarella, courgettes, served with escarole salad and lemon potatoes purè
Cosciotto di pollo alla cacciatora con patatine novelle al rosmarino
Chicken cacciatora with baby rosemary potatoes
Filetto di maiale alle erbe lardellato patata sautè e salsa al balsamico
Porc fillet with mustard, fresh herbs rapped in pancetta and baked, sauté potatoes and balsamic sauce
Petto di Pollo alla Parmigiana con pomodoro, mozzarella e basilico patate speziate e zucca al forno
Chicken breast Parmigiana sautè with his greavy, mozzarella and tomato with spyce wedges and roasted pumpkin
DESSERT
Torta Caprese con gelato artigianale alla Vaniglia
Gluten free chocolate cake with vanilla ice cream
Pasticciotto Amalfitano crema e Amarena
Fresh puff pastry with cream patissier and amarena cherries
Tiramisù Tradizionale
Classic tiramisù
Mousse al cioccolato semi cotta su sablè alle nocciole e composta di mele e pere
Chocolate mousse softly warm on a nuts biscuit with apples and pears homemade jam
Profitteroles al Limone
Profitteroles with fresh lemon cream
Cheese cake alle Fragole
Strawberry cheese cake
Panna cotta al cioccolato o al couli di frutti di bosco
Panna Cotta with choiciolate sauce or red fruits couli
Tiramisù al limoncello
Tiramisù with Limoncello
Cannolo Siciliano
Sicilian cannolo filled with fresh ricotta cream, chocolate chips and confit oranges
Tartelletta alla frutta fresca con crema Chantilly
Path Pastry chantilly cream with fresh fruit in season
Babà Napoletano al rum o al limoncello con crema pasticcera ed amarena
Rum babà or limoncello babà with crème patissier and amarena cherries